RETURUL PRODUSELOR

Stimați clienți! 

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), vă punem la dispoziție următorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. 

Detaliile procedurale le găsiți în Politica de Returnare.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract, respectiv sa returnați/înlocuiți produsul. 
Imediat ce vom primi formularul completat, vom lua legătura cu dumneavoastră în vederea clarificării condițiilor și detaliilor de returnare.

FORMULAR DE RETUR AL PRODUSELOR

Prin completarea prezentului formular, acceptati prelucrarea datelor cu caracter personal si va exprimati dorinta de a returna produsele achizitionate .

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  Cererea de returnare trebuie completata de către clientul care a efectuat comanda! 
  Acest formular este un model agreat de societatea noastră, nu este obligatoriu pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru soluționarea returului având toate aceste informații corect completate.

  Totodată, pentru siguranța dumneavoastră precum și pentru o soluționare rapida și fără costuri suplimentare pentru client, vă rugăm să vă asigurați înainte de returnarea produsului că nu ați omis sa ne expediați TOATE accesoriile aferente produsului comercializat inițial de către firma noastră. introduse în diverse produse. 

  Nu ne asumam răspunderea pentru astfel de accesorii uitate și expediate către noi.

  Departamentul Achizitie si Retur
  Credem in proiectele tale!

  Scroll to Top